e
Banner

Etiketler: uta lojistik



LOJİSTİK SEKTÖRÜ BU KATALOGDA


Yayın: 29-08-2014

100’ü aşkın ülkeden 1000’in üzerinde katılımcı İstanbul’da buluşuyor. İstanbul’da gerçekleştirilecek FIATA Dünya Kongresi’nde dağıtılacak olan Turkish Logistics Catalogue, Türkiye’deki lojistik ve forwarder firmalarının tanıtımına büyük destek dağlayacak. Bilgi için: Burcu Gürses – Bilge Korkmaz / 0212 283 55 65




Ekonomi ve Lojistik Zirvesi 12 Mayıs’ta


Yayın: 01-02-2016

Kamu, lojistik ve reel sektör temsilcileri, kapsamı ve içeriği itibariyle Türkiye’de bir ilk olan Ekonomi ve Lojistik Zirvesi’nde buluşacak. “Rekabetçi Ekonomi İçin Güçlü Lojistik” sloganıyla UTA Lojistik Dergisi tarafından düzenlenen ve birçok ilgili bakanlık, birlik ve derneğin destek verdiği zirvede, ekonomi ve lojistik sektörünün yol haritası çizilecek. 




Ekonomi ve Lojistik Sektörünün Yol Haritası bu zirvede çiziliyor



Ekonomi, Kalkınma, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı himayelerinde 12 Mayıs'ta İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de düzenlenecek EKONOMİ ve LOJİSTİK ZİRVESİ 2016, bu alanda şimdiye dek Türkiye'deki en büyük zirve olarak gerçekleştiriliyor. 




YILIN LOJİSTİKTE BAŞARI ÖDÜLLERİ BELLİ OLDU



Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında düzenlenen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni Hilton İstanbul Bomonti Otel'de gerçekleştirildi. www.lojistikhatti.com üzerinden gerçekleştirilen oylama sonuçlarına göre verilen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri lojistik sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi. 11 kategoride verilen ödüllere yaklaşık 12 bin kişi oy kullandı.





YILIN LOJİSTİKTE BAŞARI ÖDÜLLERİ 2017



Lojistikte Başarı Ödülleri 2017; enerjiden tekstile, kimyadan otomotive, gıdadan inşaata farklı sektörlerden 3000’i aşkın tedarik zinciri yöneticisi ve lojistik yetkilisi ile 5000 bini aşkın lojistik ve taşımacılık sektörü yetkilisinin oylarıyla 5 Nisan’da sahiplerini buluyor.
zirve_banner

 





2. YILIN LOJİSTİKTE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU



2. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında düzenlenen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni Hilton İstanbul Bomonti Otel'de gerçekleştirildi. www.lojistikhatti.com üzerinden gerçekleştirilen oylama sonuçlarına göre ve UTA Lojistik Dergisi tarafından belirlenen özel ödül kategorileri kapsamında verilen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri lojistik sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi. 14 Kategoride verilen ödüller gecede sahiplerini buldu.




3. YILIN LOJİSTİKTE BAŞARI ÖDÜLLERİ


Yayın: 25-05-2018

3. Ekonomi ve Lojistik Zirvesi kapsamında düzenlenen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri Töreni 2018 Hilton İstanbul Bomonti Otel'de gerçekleştirildi. www.lojistikhatti.com üzerinden gerçekleştirilen oylama sonuçlarına göre verilen Yılın Lojistikte Başarı Ödülleri lojistik sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi.